Pitkään mietin tätä blogi- asiaa, ja sitä, kannattaako minun lähteä tälle tielle ollenkaan. Kaikki on vieläkin täysin auki; en muista peruskoulun ATK:n koodaustunneista mitään, en ole varma osaanko käyttää ja muokata blogi- pohjaakaan fiksusti, en tiedä onko nimi hyvä, en sitä, tulenko saamaan lukioita.. Kirjoituskurssikin on käymättä. En myöskään tiedä osaanko jäsennellä ajatukseni edes osittain ymmärrettäväksi tekstiksi. En ole tottunut kirjoittamaan itsestäni, en ainakaan fiksusti.

Vuosia sitten yläasteella ja hetken ammattikoulussakin kirjoittelin novelli- tyyppisiä tarinoita, fiktiota, joissa oli vaikutteita omasta elämästäni. Pokkasin jopa yhden yläasteikäisten kirjoituskilpailuvoitonkin. Olen kuitenkin aina pitänyt kirjoittamisesta, ja haaveillut tekeväni sitä vakavastikin, mutta elämä on vienyt mennessään, ja kirjoittaminen on siinä vauhdissa jäänyt (ellei satunnaisia fiilistelykirjoituksia tai runoja lasketa). Harmittaa.

Nyt olen kuitenkin viimeaikoina alkanut miettimään tätä kirjoittelua, ja tehnyt runojakin ahkerammin. Toki blogin perustaminen on "pöytälaatikkorunoilijalle" iso juttu. Jatkuvasti päässäni pyörii epäilys: "Kiinnostaako ketään?". Brutaali totuus asiasta kuin asiasta on iso riski, ja etenkin jos meinaa tehdä juttua näinkin arasta ja vaietusta- jopa pelätystä- aiheesta saattaa saada ihmiset kirkumaan kauhusta ja vaatimaan toimenpiteitä kirjoittajan hiljentämiseksi. Olen kuitenkin valmis ottamaan sen riskin, sillä vaikka aihe on arka, on se myös mielestäni hyvinkin tärkeä, ja jatkuvasti pinnalla- tavalla tai toisella.